Prilagodba

Priključci na vodovodnu mrežu u Klokočevačkoj ulici

  Novosti Vodovod         08.07.2020.
Priključci na vodovodnu mrežu u Klokočevačkoj ulici

Temeljem izvršenog tehničkog pregleda u postupku izdavanja uporabne dozvole za izgrađenu građevinu infrastrukturne namjene vodnogospodarskog sustava, 2.b skupine – ulična vodoopskrbna mreža u dijelu naselja Veliki Zdenci, Klokočevačka ulica i dijelu ulice Hercegovačka pozivaju se građani koji su zainteresirani za priključenje na vodoopskrbni sustav da podnesu zahtjev u prostorije Vodovod-a Grubišno Polje d.o.o., Ivana Nepomuka Jemeršića broj 37c uz napomenu ukoliko će biti potrebno bušenje ispod ceste ti će troškovi biti podmireni od strane Grada Grubišno Polje u periodu od 6 mjeseci od obavljenog tehničkog pregleda.

Dokumentaciju potrebnu za podnošenje zahtjeva za priključak možete vidjeti na slijedećem linku: https://www.vodovod-gp.hr/vodovod/izrada-prikljucaka/42/

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.