Prilagodba

Potpisani ugovori za izgradnju vodovoda i odvodnje u 2021.

  Novosti Vodovod         14.05.2021.
Potpisani ugovori za izgradnju vodovoda i odvodnje u 2021.

Jurčer su u Proizvodno poduztničkom inkubatoru Grubišno Polje sa direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem potpisani ugovori izgradnje sustava javne vodoopskrbe i odvodnje na području grada.

Potpisana su dva ugovora koji se odnose na vodoopskrbu a obuhvaćaju radove iz Programa smanjena gubitaka na vodoopskrbnim sustavima (nastavak izgradnje MRO i MM sa daljiskim očitanjem, sanaciju sustava zahvaćanja i transporta vode iz bunara u sklopu vodocrpilišta Grubišno Polje, sanaciju klorne stanice u Grubišnom Polju i rekonstrukciju vodoopskrbne mreže u Grubišnom Polju na dionicama sa najvećim gubicima) i Programa sufinaciranja građenja vodnih građevina (izgradnja magistarlnog cjevovoda G.Polje-V.Zdenci uz cestu D5 i izgradnja crpne stanice između vodotornjeva Grubišno Polje i veliki Zdenci). Ukupna vrijednost ovih projekata iznosi 4,75 milijuna kuna bez PDV-a.

Uz već ranije potpisane ugovore za izradom projektno tehničke dokumentacije vodopskrbnog sustava i ugovore vezane za odvodnju (nasatvak izgradnje kanalizacijskog kolektora u Ul. K.Zvonimira, završetak kanalizacijskog kolektora u Ul. A.Hebranga, početak izgradnje kolektora na državnoj cesti D5 od Grubišnog Polja do Velikih Zdenaca, te izradom automatske rešetke na uređaju za pročišćavanje u Grubišnom Polju ukupni iznos izgradnje vodnih građevina iznosi malo manje od 10 mil. kuna, od čega 80% sufinaciraju Hravtske vode a Grad Grubišno Polje i Vodovod Grubišno Polje d.o.o. ostalih 20%

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.