Prilagodba

Potpisani ugovori za izgradnje vodovoda i odvodnje

  Novosti Vodovod         08.06.2020.
Potpisani ugovori za izgradnje vodovoda i odvodnje

U Gradskoj vijećnici u Grubišnom Polju, 04.06.2020., potpisani su ugovori izgradnje sustava javne vodoopskrbe i odvodnje na području Bjelovarsko – bilogorske županije. Potpisana su tri ugovora koji obuhvaćaju radove na području Grubišnoga Polja, Bereka i Štefanja. Ukupna vrijednost projekata iznosi 23,4 milijuna kuna bez PDV-a, a Hrvatske vode osigurale su u ovoj godini 5,18 milijuna kuna za izgradnju sustava javne vodoopskrbe i odvodnje tih područja.
Ugovore je potpisao generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković s predstavnicima javnih isporučitelja vodnih usluga, među kojima je bio i Ivica Ahac, direktor Vodovoda Grubišno Polje d.o.o., koji se odnose na izgradnju kanalizacijskih kolektora u ulici k.Zvonimira i uz DC5 od Grubišnoga Polja do Velikih Zdenaca. Iznos sufinaciranja u ovoj godini je 2.677.000,00 kn iz Proračuna Hrvatskih voda, te 669.250,00 kn iz Proračuna Grada Grubišnoga Polja.

Potpisivanju je nazočio ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, gradonačelnik Grubišnog Polja Zlatko Mađeruh te predstavnici jedinica lokalne samouprave za područja kojih su ugovori potpisani.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.