Prilagodba

Potpisan ugovor s izvođačem radova za gradnju kanalizacijskog kolektora u naselju Poljani

  Novosti Vodovod         21.01.2020.
Potpisan ugovor s izvođačem radova za gradnju kanalizacijskog kolektora u naselju Poljani

Direktor Vodovoda Grubišno Polje Ivica Ahac i vlasnik obrta Kograd iz Pitomače Ivan Kostelac potpisali ugovor o provedbi druge faze gradnje kanalizacijskoga kolektora u grubišnopoljskom naselju Poljani dugog 2767 metara. Projekt će u cijelosti biti sufinanciran putem mjere 7.2.1 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., predviđene za ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda. Ukupna vrijednost projekta je 3.560.897,98 kuna s PDV-om.
Grad Grubišno Polje pripremio je  projektno tehničku dokumentaciju i ishodio građevinsku dozvolu, nakon čega je projekt predao Vodovodu Grubišno Polje d.o.o., koji je isti kandidirao u studenom 2018., Odluku o odbiru projekta dobio u travnju 2019. te potpisao Ugovor o sufinaciranju sa Agencijom za plaćanje u poljprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u srpnju prošle godine. Nakon toga krenulo se u pripremu dokumentacije o javnoj nabavi i provođenju postupka iste, istaknuvši da je javna nabava protekla besprijekorno. Naime, između dvije pristigle odabrana je ekonomski povoljnija ponuda Kograda, koji će za geodetske poslove angažirati i podizvođača tvrtku Geo-agi. Izvođač radova nakon uvođenja u posao, najavljenog u roku 30 dana od današnjeg potpisivanja ugovora, ima rok od šest mjeseci za dovršetak radova.
Čelnici Vodovoda i Kograda ugovor su potpisali u nazočnosti gradonačelnika Zlatka Mađeruha, koji je rekao kako je taj izvođač radova do sada na području grada radio tri projekta i da će zasigurno s dosadašnjom reputacijom radovi biti izvedeni besprijekorno.
S novih oko 2,8 kilometra položenih u Poljanima mreža kanalizacije na području grada dosegnut će ukupnu dužinu od oko cca. 21 kilometar.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.