Prilagodba

Potpisan ugovor, kreće nastavak izgradnje kanalizacije u ul. A.Hebranga

  Novosti Vodovod         21.09.2020.

Danas su u Gradskoj vijećnici, u nazočnosti gradonačelnika Mađeruha, ugovor potpisali direktor Vodovoda Grubišno Polje Ivica Ahac i vlasnik obrta za graditeljstvo Kograd iz Pitomače Ivan Kostelac. Riječ je o izgradnji ulične sanitarno-fekalne kanalizacije u Ulici Andrije Hebranga u dužini od 386 metara s crpnom stanicom i tlačnim cjevovodom dugim 131 metar, te 20 revizionih okana. Vrijednost radova je 676 092,55 kuna bez PDV-a, odnosno 845 115,69 kuna s PDV-om. U financiranju udio Hrvatskih voda je 80 posto neto iznosa, dok Grad Grubišno Polje snosi trošak preostaloga dijela neto iznosa. Investicija bi trebala biti gotova do 30. studenog. 

Ponajviše zbog subvencioniranih sredstava, ali i predugo već radimo u toj ulici. To je nastavak kanalizacije koja ondje nije provedena. Bilo je problema s rekonstrukcijom postojeće, morali smo zaustaviti i dogovoreno asfaltiranje. Samo je dio ulice asfaltiran, dok ćemo drugi dio asfaltiranja i gradnju nogostupa završiti u rano proljeće slijedeće godine - kaže gradonačelnik Mađeruh. 

Ivica Ahac, direktor Vodovoda Grubišno Polje zadovoljan je što je posao povjeren obrtu Kogradu s kojim ta tvrtka kao investitor gradi kanalizaciju u naselju Poljani, koja je pri završetku. Kograd je upoznat i s Hebrangovom, budući da je ove godine ondje obavio rekonstrukciju 540 metara vodovoda prije asfaltiranja i rekonstrukciju 70 metara postojeće kanalizacije - rekao je I. Ahac.

Lijepo je čuti da ste zadovoljni našim radom te ćemo se i dalje truditi i sve završiti u predviđenom roku - kazao je I. Kostelac, najavivši da bi radovi na kanalizaciji u Poljanima mogli biti gotovi u naredna dva tjedna.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.