Prilagodba

Izgradnja kanalizacijskog kolektora u naselju Poljani

  Novosti Vodovod         30.04.2019.
Izgradnja kanalizacijskog kolektora u naselju Poljani

Vodovod Grubišno Polje d.o.o. zaprimio je, od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu i uspješno prošao prvi dio istog, odnosno pozitivno je ocjenjen za Podmjeru 7.2 »Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije« - provedba tipa operacije 7.2.1 »Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda« za projekt „Izgradnja kanalizacijskog kolektora naselja Poljani“ u dužini od 2.767 m.

Procijenjeni iznos potpore je 2.932.580,55 HRK (bez PDV-a), a temeljem kriterija odabira ostvareno je 63 boda i intenzitet potpore u visini od 100 %.

Nakon zaprimanja gore navedene Odluke slijedi sklapanje Ugovora sa Agencijom i provedba postupka javne nabave kojim će se odabrati izvođač radova.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.